Theorie

Over

Voor de meeste rijopleidingen is een stukje theorie vereist. Wij verzorgen deze theorielessen in ons moderne theorielokaal.

Voor de een is het makkelijker om een theorie examen te halen, dan voor de ander. Daarom is er voor iedereen ook een theorie opleiding op maat. Zo is het bij ons mogelijk om op dinsdagavond de reguliere theorieles te volgen via onze compleet vernieuwde 3d theorielessen of om theorielessen in een kleine groep op zaterdagochtend te volgen (tegen een kleine vergoeding).

Daarnaast kan ook nog individuele theorieles worden gevolgd. Je volgt dan alleen theorieles bij een rij-instructeur, één op één. Ook kunnen wij een individueel theorie-examen plannen bij het CBR. Voor een grote groep mensen is deze persoonlijke aandacht net dat stukje extra wat ze nodig hebben om hun theorie certificaat te behalen.

Volg je praktijklessen bij een rijschool waar geen theorielessen worden aangeboden, maar wil je toch wat extra aandacht aan je theorie schenken, dan ben je uiteraard (na telefonische aanmelding) ook welkom tijdens onze theorielessen. De kosten bedragen dan €10,00 per theorieles. 

 

Kijk in onderstaande tabel wanneer de theorieles voor jou categorie plaats vindt;

Auto:

dinsdagavond  18.45 uur tot 19.45 uur

Bromfiets:

dinsdagavond  20.00 uur tot 21.00 uur

Vrachtauto en bus:

maandag- en woensdag van 19.00 uur tot 22.00 uur

Motor:

geen theorie, maar mag meedraaien met auto.

 

 

Prijzen theorie lessen:

Cursisten die een praktijkopleiding bij onze rijschool volgen kunnen de theorielessen gratis bijwonen.

Individuele theorie les per uur (max 2 personen tegelijk)  € 25,-   (deze lessen kunnen alleen overdag gepland worden)

Theorieles (zonder praktijkopleiding)  € 10,-  per uur

prijs boekenset € 37,50 

3dtheorie
3dtheorie
3dtheorie
3dtheorie
3dtheorie