Theorie

Over

Voor de meeste rijopleidingen is een stukje theorie vereist. Wij verzorgen deze theorielessen in ons moderne theorielokaal.

Voor de een is het makkelijker om een theorie examen te halen, dan voor de ander. Daarom is er voor iedereen ook een theorie opleiding op maat. Zo is het bij ons mogelijk om op dinsdagavond de reguliere theorieles te volgen via onze compleet vernieuwde theorielessen.

Daarnaast kan ook individuele theorieles worden gevolgd. Je volgt dan alleen of met 2 personen theorieles bij een rij-instructeur. Deze lessen kosten €25,- perpersoon per uur en kunnen overdag gepland worden. Ook kunnen wij een theorie examen met extra tijd of een individueel theorie-examen plannen bij het CBR. Voor een grote groep mensen is deze persoonlijke aandacht net dat stukje extra wat ze nodig hebben om hun theorie certificaat te behalen.

Volg je praktijklessen bij een rijschool waar geen theorielessen worden aangeboden, maar wil je toch wat extra aandacht aan je theorie schenken, dan ben je uiteraard (na telefonische aanmelding en bij voldoende plek) ook welkom tijdens onze theorielessen. De kosten bedragen dan €10,00 per theorieles. 

 

Kijk in onderstaande tabel wanneer de theorieles voor jou categorie plaats vindt;

Auto:

dinsdagavond  18.45 uur tot 19.45 uur

Bromfiets:

dinsdagavond  20.00 uur tot 21.00 uur

Vrachtauto en bus:

maandag- en woensdag van 19.00 uur tot 22.00 uur

Motor:

geen theorie, maar mag meedraaien met auto.

 

 

Prijzen theorie lessen:

Cursisten die een praktijkopleiding bij onze rijschool volgen kunnen de theorielessen 12 aaneengesloten weken lang gratis bijwonen. Daarna kosten de theorielessen € 5,00 per keer

Individuele theorie lessen per uur (max 2 personen tegelijk)  € 25,- per persoon  (deze lessen kunnen alleen overdag gepland worden)

Theorieles (zonder praktijkopleiding)  € 10,-  per uur

prijs boekenset € 37,50 

3dtheorie
3dtheorie
3dtheorie
3dtheorie
3dtheorie