Auto

Over

Praktijklessen volgen vanaf 16,5 jaar. Rijlessen volgen voor de auto vanaf 16,5 jaar, praktijk examen vanaf je 17e verjaardag

Prijslijst auto

Praktijklessen volgen vanaf 16,5 jaar.

- theoriecursus en examen voor de auto kan vanaf 16 jaar

- rijlessen volgen voor de auto vanaf 16,5 jaar

- praktijk examen vanaf je 17e verjaardag

- tot je 18e verjaardag alleen rijden met een begeleider*. 

- vanaf je 18e verjaardag mag je zelfstandig rijden.

* Dat kunnen maximaal 5 verschillende personen zijn, die van tevoren door jou zijn opgegeven. Deze personen moeten in het bezit zijn van een begeleiderspas, welke ze aan kunnen vragen bij het RDW. Een inschrijfformulier en meer informatie hierover vind je op www.2todrive.nl

 

Online plannen van je rijlessen:

Wij maken gebruik van een online agenda.. Na je aanmelding krijg je de inloggegevens via email toegezonden. Nadat je bent ingelogd kun je in de agenda’s van onze instructeurs kijken welke tijden nog vrij zijn om jouw rijlessen te plannen. Zo kun je 24 uur per dag je rijlessen reserveren en annuleren. Als je liever telefonisch af wil spreken kan dat uiteraard ook.

De rijlessen starten en eindigen bij Verkeersschool te Morsche.

 

Automaat:

Heb je moeite met schakelen of kun je om medische redenen niet schakelen, dan kun je bij ons terecht voor het lessen in een Honda Jazz automaat.

 

Faalangst

Wil je graag auto rijlessen volgen, maar vind je het allemaal erg spannend. Probeer toch die eerste stap naar onze rijschool te zetten. Velen zijn je al voor gegaan en zijn achteraf blij dat ze hebben gekozen voor Verkeersschool te Morsche, met een goede, gediplomeerde faalangst- en rijangst instructeur (Jeroen) met heel veel geduld. Aan het einde van de opleiding kan een faalangst examen gepland worden. Het examen wordt dan ook afgenomen door een examinator die speciaal is opgeleid voor het examineren van faalangstige kandidaten.

Autisme en ADHD

Heb je ADHD, Autisme of een aanverwante vorm van autisme? Dan kan de stap om je aan te melden voor rijlessen erg groot zijn.
Je weet niet wat je kan verwachten, loopt vaak tegen onbegrip op en houdt niet van onverwachte dingen. 
Toch zijn er al velen geweest die de stap hebben genomen om zich aan te melden. Hierdoor hebben wij een jarenlange ervaring uit de praktijk.
Om er nóg wat meer over te leren hebben meerdere instructeurs onlangs een bijscholingscursus "Autisme en AD(H)D en aanverwante stoornissen tijdens de rijles"  gevolgd, waardoor ze goed begrijpen wat belangrijk is voor jou.
Nieuwsgierig geworden maar nog niet overtuigd? Maak gerust een afspraak om geheel vrijblijvend kennis te maken.