Theorie

Over

Voor de meeste rijopleidingen is een stukje theorie vereist. Wij verzorgen theoriecursussen in ons moderne theorielokaal.

Voor de een is het makkelijker om een theorie examen te halen, dan voor de ander. Daarom is er voor iedereen ook een theorie opleiding op maat. Zo is het bij ons mogelijk om op dinsdagmiddag/avond de 8 weekse theoriecursus te volgen voor bromfiets of auto.

Daarnaast kan ook individuele theorieles worden gevolgd. Je volgt dan alleen of met 2 personen theorieles bij een rij-instructeur. Deze lessen kosten €25,- per persoon per uur en kunnen overdag gepland worden.

Ook kunnen wij een theorie examen met extra tijd of een individueel theorie-examen plannen bij het CBR. Voor een grote groep mensen is deze persoonlijke aandacht net dat stukje extra wat ze nodig hebben om hun theorie certificaat te behalen.

Volg je praktijklessen bij een rijschool waar geen theorielessen worden aangeboden, maar wil je toch wat extra aandacht aan je theorie schenken, dan ben je uiteraard (na telefonische aanmelding en bij voldoende plek) ook welkom tijdens onze 8 weekse theoriecursussen. 

 

Nieuw: E-LEARNING!
Geen zin of tijd om theorielessen te volgen, wil je wat sneller leren of liever online leren dan uit een boek?
Dan is e-learning een goede oplossing! 
Voor € 29,95 kun je 90 dagen lang online theorieles volgen in een afgeschermd gebied alleen voor jou zichtbaar. Elk hoofdstuk wordt behandeld en afgetoets. Pas als je voldoende scoort op het hoofdstuk ga je verder met het volgende hoofdstuk. Incusief enkele oefen examens. Boeken zijn niet meer nodig, want alles is (90 dagen lang) online terug te lezen.

 

 

Kijk in onderstaande tabel wanneer de theorieles voor jou categorie plaats vindt;

Auto:

 8 weekse cursus start op 19 oktober 2021 19.00 - 21.00 uur 

Bromfiets:

 8 weekse cursus start op 19 oktober 2021 16.30 - 18.30 uur

Vrachtauto:     

maandag van 18.30-21.00 uur verkeer en techniek, donderdag van 18.30-21.00 uur uur administratie en casestudie   

Motor:

geen theorielessen, wel ondersteuning indien nodig

 

 

Prijzen theorie lessen:

cursusprijzen staan vermeld bij de categorie waarvoor je theorie wil volgen.

Individuele theorie lessen per uur (max 2 personen tegelijk)  € 25,- per persoon